2018. november 04. 21:31 - TonyBaritoon

DreamHack Atlanta- Ismeretlen okok miatt marad el a Dragon Ball FighterZ torna

November 16 és 18 között  kerül megrendezésre a DreamHack Atlanta néven ismert nagyszabású digitális fesztivál, ami e-sport esemény, egybekötve kiállításokkal. A bunyós játékok legjava is helyett kap a rendezvényen, így pl. a Street Fighter V, a Tekken 7 vagy a BlazBlu: Cross Tag Battle a teljesség igénye nélkül. Azonban a lista egyik beígért szereplője rejtélyes okokból nem lesz a rendezvényen, a kiírt tornát lefújták. Ez az utóbbi idők egyik legjobb Dragon Ball feldolgozása a műfajban: A Dragon Ball FighterZ 

A váratlan lemondásról a Shoryuken hírportál adott hírt és a DBZ rajongói okkal csalódhatnak, mivel sajnos ez nem kósza pletyka, az említett hírportál közvetlen a rendezvény verekedős játékaiért felelős szervező, Alex Jebailey twitteréről értesült a nem éppen pozitív változásról. Sőt, közleményt is kiadott  melyben közölte a szomorú fejleményt. Azonban a döntés oka ismeretlen. 

Jebailey továbbra is a verekedős játékok felelőse a rendezvényen, tehát vezetői váltásról nem lehet szó. A Dragon Ball FighterZ alkotóinak más játékai kint lesznek a rendezvényen, tehát nem is a játék mögött álló kiadó vagy programozó csapat talált valami kifogásolnivalót. Egyetlen lehetséges magyarázat maradt volna, hogy kevesen jelentkeztek a DBZ tornára. Csupán negyven jelentkező volt és azoknak zöme helyi játékos, ami nagy számnak tűnhet elsőre de a rendezvény többi versenyéhez viszonyítva ez egy igen szerény létszám. Ezt viszont maga Jebailey cáfolta twitteren, miután páran felvetették ezt lehetséges indokként. Idézzük: 
"I would never cancel any tournament at an event because of entry numbers. I can't publicly speak on exact reasons." Írta a verekedős játékokért felelős direktor. Így arra még várnunk kell, hogy megtudjuk a valódi okokat. 

Reméljük Jebailey egyszer kifejti mi az ami miatt elmaradt a torna.  Reméljük más játék nem jut a Dragon Ball FighterZ sorsára és a tornák zavartalanul le fognak folyni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fightinggames.blog.hu/api/trackback/id/tr6514352963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása