2018. november 09. 19:54 - TonyBaritoon

Fighting Ex Layer- lesz PC port és NEM lesz rajta Denuvo!

Habár a Fighting Ex Layer névre keresztelt játék PS4 exkluzív címnek indult, jönni fog PC és arcade port is. Előbbivel kapcsolatban a játék mögött álló ARIKA nagyon pozitív hírt adott. A későbbiekben Steamen megvásárolható PC-s verzió ugyanis Denuvo mentes lesz! Sőt, semmilyen más DRM célokat szolgáló szoftver nem lesz rajta! Ezzel természetesen egyáltalán nem az a cél, hogy a kalózkodást támogassák, hanem szeretnék elkerülni, hogy azok a játékosok akik legálisan megvásárolták a játékot ne ütközzenek bármilyen problémába.  A döntés a Denuvo korábbi "bukásai" miatt született. Több verekedős játék esetében is rontott a játékélményen a Denuvo, nagyobb helyet foglaltak a játékok, csúnyább lett a grafika és egyéb nyalánkságok, viszont a kalóz verziók ugyanúgy megjelentek a torrent mezőkön, tehát eredeti funkcióját nem látta el. Zanzásítva: a Denuvo nagyobb szenvedést okozott a becsületes játékosoknak, mint a kalózoknak.  Ez egy maximálisan szimpatikus és józan döntés. Plusz nem kell attól félnünk, hogy ez csak pletyka, ugyanis az ARIKA EX Facebook oldalukon közölte a döntését, így ő az elsődleges forrás! 

Aki nem hallott volna még a játékról: ez egy 2.5D-s verekedős játék lesz és a Fighting Layer és a Street Fighter EX karaktereivel játszhatunk. Persze itt a kifejezetten Street Fighter EX-hez kitalált karakterekre kell gondolni, nem pedig a legendás Street Fighter karakterekre. A játék különlegesnek ígérkezik és reméljük a végeredmény kifogástalan lesz! Amúgy ha a cég volt annyira jó fej, hogy nem rondítja el az élményt, másolásvédelmi szoftverekkel (amiket úgyis feltörnek a kalózok) akkor érdemes nekünk is támogatni őket! Megjelenési dátum még kérdéses a PC portot illetően, hamarosan pontosítok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fightinggames.blog.hu/api/trackback/id/tr5814362655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása