2018. november 11. 23:24 - TonyBaritoon

Sose lesz manga karakter a Super Smash Brothersben!

Sok Super Smash Brothers rajongó, mind Amerikában, mind Japánban reménykedett abban, hogy egyszer manga karakterek, de legalábbis Son-Goku csatlakozik a Smash Brothers szériához. Eme vad álom több ok miatt is megszületett a fanok fejében. 1, a Dragon Ball FighterZ sikere 2, A Jump Force közeledése 3, a Smash Brothers most már annyira hatalmas crossover lett, hogy a videojáték ipar majdnem minden epikus figuráját felvonultatja és már nem csak Nintendo karakterek vannak a rosterben. 

E szép álmokat azonban maga Masahiro Sakurai, a Smash Brothers szériáért felelős direktor törte össze. Egy japán interjúban, ugyanis feltették neki a kérdést: lehetséges-e bármikor, hogy manga karakterek szerepeljenek a játékban?  A válasz egy határozott nem volt. Pontosabban az, hogy ez lehetetlen. 

Sakurai kifejtette, hogy bár manapság más cégekkel is dolgoznak együtt a vendégkarakterek miatt, egyáltalán nem céljuk mindent egy ég alá terelni és erre nincs is lehetőségük. A jelek szerint a Super Smash Brothers továbbra is arra fog fókuszálni, hogy a videojáték-ipar hőseit  eressze egymásnak. 

Ezzel Sakurai nem csak a manga karaktereket, de gyakorlatilag minden nem videojáték karaktert kizárt a lehetséges SSB karakterek közül. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fightinggames.blog.hu/api/trackback/id/tr2114367017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása