2018. november 27. 20:58 - TonyBaritoon

Off topik- YouTube ajánló: A fantázia bajnokai

Sziasztok! A helyzet az, hogy sajnos nincsen sok hír a fronton, legalábbis olyan, ami említésre méltó. És a munkám jellegéből kifolyólag Mikulás szezonban sokkal jobban felemészti a szabadidőmet így cikket írni nem igazán van időm (átfogalmazom: igényesen megírni nincs időm). Pedig a tervek között van egy írás, ahol Harada, a Tekken apukájának a legnagyobb álmát fogjuk boncolgatni, létrejöhet-e valaha? Nekünk játékosoknak jó lesz-e az, ha megvalósul? És egyéb fontos kérdések.  Így úgy döntöttem elindítom azon off topik cikkek vonalát, melyek azt a célt szolgálják, hogy egy kicsit jobban megismerjetek engem és a blogon kívüli tevékenységemet. 

Egoistán hangzik? Lehet, hogy az, de akkor is vannak olyan dolgaim, tevékenységeim, amikről szívesen beszélek. (És hol beszéljek eme tevékenységekről, ha nem a saját blogomon? Na ugye!) Eme tevékenységek között van websorozat projektem is,  A fantázia bajnokai. Na most tudni kell, hogy ez egy urban-fantasy műfajú websorozat, amely sajna a zsebpénzünkből tartja fent magát. Nincs se szponzorunk, se pénzes producerünk és jelenleg nincs olyan mecénás pályázat, amelyre jogosultak lennénk. Vagyunk mi,  a lelkesedésünk és az ötletünk. De ettől függetlenül kitartóan csináljuk és igyekszünk fejlődni minden tekintetben.

Maga a sorozat arról szól, hogy három éve egy Entitás saját szórakoztatására életre keltett fiktív lényeket és egymásnak eresztette őket egy "Hegylakó" jellegű viadal keretein belül. Jelenleg öt rövid karakterbemutatónk és két epizódunk készült el. És igen, sok minden inspirált engem, többek között verekedős játékok is, nem lesz nehéz kitalálnotok, melyik szereplőt ihlette a műfaj. :)

Ugyanakkor nem fogok hazudni, producer és pénz híján mindig vannak kisebb-nagyobb bukfencek, az első epizódnak pl. nagyon gyenge lett a hangja. éppen ezért készüljetek fel erre. Tudom, okosabban tenném ha szétfényezném magunkat, de szerintem azzal csak antipatikussá tenném a munkánkat.  Egyúttal úgy gondolom, a hibáinkkal együtt is egy szórakoztató és minőségi színfoltja vagyunk a YouTubenak és remélem adtok nekünk egy esélyt! Íme a legelső rövid film, ami debütált, tele pár húsvéti tojással. Jó vadászatot. :) A csatornát pedig itt leled, kattints ide! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fightinggames.blog.hu/api/trackback/id/tr514397034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása