2018. november 13. 09:50 - TonyBaritoon

Off topik: Hát sziasztok! Mire van igény?

Sziasztok! Számításaimmal ellentétben elég sok olvasója van a blognak. Van olyan cikk amit 600-nál több ember olvasott el. Már ha hihetek a blog.hu statisztika rendszerének. Ez számomra több dolog miatt is hihetetlen! 

Viszont ha már így alakult akkor kérnék egy kis segítséget! Szeretném tudni, hogy az érdeklődőknek pontosan mire van igénye? Mert teszem azt, ha csak a legújabb játékokra vagytok kíváncsiak nem írok cikket klasszikus címekből. És fordítva, ha pont retro rajongók találtak rá a blogra , akkor nem vesződöm a friss infók levadászásával annyira. 

Csak hírek érdekelnek titeket, netán tesztek is? Kombó videókra, oktató anyagokra stb. van-e igény? Csak a legnagyobb címek érdekelnek titeket, vagy a kisebb projektekre is nyitottak vagytok? Megismernétek-e szívesen a verekedős játékok mögött álló producereket, fejlesztőket, programozókat, kreatívokat?

Ezekre a kérdésekre örömmel olvasnám a választ, már csak azért is, mert akkor a jövőben a lefordítandó híreket, cikkeket célirányosan a ti igényeitekhez fogom igazítani.  

Címkék: off topic
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fightinggames.blog.hu/api/trackback/id/tr3414369613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Z01i 2018.11.27. 11:21:50

Oktató jellegü dolgoknak nagyon örülnék. Magyarul elég kevés leírás található ahol elmagyarázzák a szakzsargont, vagy a kicsit komplexebb dolgokat. Mi a frame data, hogyan használjunk rövidítéseket a bevitelben a combo során, mi az a punish? Hogyan használjuk az oktató módot? Vagy lehetne arról is szó, hogyan tervezzük meg a stratégiánkat a játék során. Például, ha z ellenfél ugrik akkor antiAir, ha szemböl jön fireball stb.
süti beállítások módosítása