2018. november 18. 21:29 - TonyBaritoon

DOA 6- újabb hírek! Új karakter, visszatérő veteránok!

Most szombaton került megrendezésre a DOA fesztivál, melynek keretein belül az új epizódról tudtunk meg sok mindent. 

Először is jön egy új karakter, akit úgy hívnak: NiCO. A kék hajú leányzó származását tekintve finn, zseniális tudós, stílusa pedig a silat lesz (ez elég tág fogalom, mert ez a gyűjtőneve az indonéz-szigetvilágból származó küzdőstílusoknak) és ez egészül ki néhány elektromos támadással. Azonban az is kiderült több újoncra nem számíthatunk.  Ugyanis NiCO és a blog indulása előtt jóval korábban bejelentett Diego lesz új karakter, rajtuk kívül csak veteránokra számíthatunk. 

Ha már veteránok: visszatér Kokoro és Lisa is és a NiCO-t beharangozó kedvcsináló videóban őket is láthatjuk mozgás közben! 

Az új karakterek mellett bejelentették, hogy lesz costumization mód is a játékban vagyis kedvünkre adhatunk kedvenc harcosainknak ruhákat, frizurákat, szemüvegeket és egyéb okosságokat, ahogy azt a Tekkenben is láthatjuk az ötödik epizód óta. 

Forrás: Shoryuken

Címkék: 6 dead or alive Doa
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fightinggames.blog.hu/api/trackback/id/tr6414380016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása