2019. január 02. 21:36 - TonyBaritoon

2019- mik a tervek?

Nos üdv! Mint láthatjátok az év utolsó pár napján a barátaimra és a családomra fókuszáltam hátratéve a kötelességeket és az olyan hobbijaimat, amiket nem lehet együtt csinálni (mint pl. ez a blog). 2019-ben azonban igyekszem visszatérni hírekkel-cikkekkel. tervbe van véve egy kis összefoglaló, hogy harada legnagyobb álma, a minden neves verekedős játékot egybefoglaló giga crossover létrejöhet-e és egy találgatás, hogy vajon kik lehetnek az MK11 legvalószínűbb vendégszereplői! 

Ami még terv, de nem biztos, hogy lesz egyáltalán belőle valami: egyik barátommal beszéltük, hogy a műfaj népszerűsítése érdekében csinálnánk valami hasonlót, amit a Fun With geeks srácok csinálnak a társasokkal. Válogatva jó és rossz, retro és friss verekedős játékok között bemutatnánk nektek pár finom darabot, remélve, hogy elnyerjük vele a tetszéseteket. 

Ez eddig úgy hangzik, hogy a blog gőzerővel fog indulni 2019-ben, igaz? Nos...igen, de nem teljesen. Számos projektet fogok elkezdeni (esetenként folytatni) s szeretném kicsit előrébb vinni az életemet a számomra megfelelő irányba. És mivel nem vagyok látnok, sajnos nem tudom, hogy ezek a lépések sikerülnek-e, ha igen milyen áldozatokkal fog járni, mikor arathatom le munkám gyümölcsét és így tovább. Plusz szeretnék még egy blogot indítani (vagy FB oldalt), ahol nem verekedős játékokkal foglalkoznék, hanem a meséimet publikálnám. 

Egy szó mint száz vannak tervek a bloggal, de nem tudom még mit hoz elém az élet és mire fogom a hangsúlyt helyezni. Minden jót, sziasztok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fightinggames.blog.hu/api/trackback/id/tr214529970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása