2018. november 17. 12:39 - TonyBaritoon

Mortal Kombat XI. pletyka- lehet nem lesz Kung Lao és Reptile?

Hivatalos bejelentés ugyan még nem történt, de több jel is arra mutat, hogy a NetherRealm már dolgozik a Mortal Kombat új epizódján. Most is jött egy jel, hogy bizony készül az új epizód, ezúttal egy spanyol szinkronszínész, név szerint Eduardo Lalo Garza twitterjén. A következőket írta: 

"Megerősíthetem, hogy a nagy "profik" a @PINKNOISEloc -nál úgy döntöttek, hogy kiveszik a karaktereimet a #MortalKombatXI -ből. Mennyire szomorú, hogy a cég, akinek dolgoztam ilyen kellemetlen döntést hozott a vásárlók számára. Viszlát Kung Lao és Reptile."- idézet vége, mivel a színész természetesen anyanyelvén írta, ezért a GameStar fordítását vettem alapul. 

Ezt a twitter kiírást pozitívan is felfoghatjuk. Ugyanis a Pink Noise játékok lokalizálásával foglalkozik, profi szinkronnal karöltve. És mivel az előző két epizód, a sorozatot feltámasztó Mortal Kombat és az új generációt behozó Mortal Kombat X már rendelkezik spanyol fordítással, egyértelműen a Mortal Kombat XI-ről lehet szó. Ráadásul, valószínű jó stádiumban lehet már a játék, ha a Pink Noise a spanyol szinkronon dolgozik. Az öröm azonban nem felhőtlen, mert ez nem csak azt mutatja, hogy jön egy új fejezet végre, hanem azt is előrevetíti, hogy Kung Lao és Reptile valamiért kikerült a rosterből. Már ha egyáltalán részei voltak. 

Annyiban megengedhetjük magunknak a pozitív hozzáállást, hogy az üzenetből kiindulva Garza nem éppen szívélyesen fogadta a hírt és lehet szó sincs róla, hogy Kung Lao és Reptile kikerült a játékból. Az is lehet, hogy csupán Garza munkájával nem voltak elégedettek és színész csere történt. 

Hogy végül van-e okunk bizakodásra, az majd decemberben fog kiderülni, a 2018-as The Game Awards műsoron. Ha ott a NetherRealm vagy a Warner bros. bejelenti a játékot, akkor bonthatjuk a pezsgőt és várhatjuk az új MK-t immáron hivatalosan is! 

Elsődleges forrás: GameStar.hu 
(A kép természetesen csupán illusztráció) 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fightinggames.blog.hu/api/trackback/id/tr3914376753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása