2018. november 14. 21:06 - TonyBaritoon

Karácsonyi köntöst kap a NEOGEO mini

A NEOGEO az SNK saját rendszere volt az Arcade játéktermek hőskorában, amikor nem csak Japánban volt népszerű az érmékkel etetni a gépeket. A nagy retro lázban, amit a NES mini indított el, megjöttek a NEOGEO minik is, melyek klasszikus SNK játékokat sorakoztatnak fel. A NEOGEO Minik bőven azelőtt kerültek piacra, mielőtt a Sony "kölcsön lopta" volna a Nintendo ötletét és előrukkolt volna a PS-classic-kal. Ami miatt mégis aktuális a dolog, hogy karácsonyra való tekintettel piacra kerül egy új mini masina, ami küllemében a karácsony szellemét fogja megidézni. 

 

Piros gép, arany gombokkal és karral, s rajta klasszikus karácsonyi motívumok. Ez a külső, de ugyanilyen megnyerő a belső is? Szerencsére igen! Először is a karácsonyi NEOGEO Minin van egy rakás olyan cím, ami a normál kiadásnak se a japán se a nemzetközi változatában nincs! (persze ez fordítva is igaz) A gyűjtemény csaknem 48 játékot tartalmaz és mivel az SNK-ról beszélünk, ezeknek zöme verekedős játék! 

 

Olyan játékok találhatóak a karácsonyi kiadásban, mint a Fatal Fury trilógia, Savage Reign, King of monsters 2, Samurai Shodow II, World Heroes Perfect, The King of fighters 97, 98...a teljesség igénye nélkül néhány izgalmas cím. Azonban egy fontos kérdésről még nem kaptunk információt: ez pedig az ára. Sajnos azt még nem tudni, hogy ez a csodás gyűjtemény mennyibe fog kerülni. 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fightinggames.blog.hu/api/trackback/id/tr4214372973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása