2018. november 02. 20:50 - TonyBaritoon

Az első bejegyzés

Üdv! 

Hogy ki vagyok én? Egy fickó, aki szereti a verekedős játékokat. Ebből rájöhettél (meg a címből) hogy itt erről a manapság sajnos nem olyan népszerű zsánerről lesznek infók, cikkek, hírek. Hogy miért nem YouTube? Miért nem FaceBook? Legyünk őszinték, manapság kevesebb blogot olvasnak az emberek, mint hajdanán. Trendibb manapság az előbb említett két platform. De ami azt illeti én ezzel a bloggal nem kívánok nagyobb terveket elérni, se emberek százezreit elérni. És nem tudom garantálni, hogy X rendszerességgel megjelenek hírek- cikkek. Ez a blog csupán azt a célt szolgálja, hogyha van szabad 5 percem, ujjgyakorlat gyanánt megírjam a zsáner legfrissebb híreit, vagy írjak egy cikket a kedvenc játékaimról (vagy épp a műfaj fekete bárányairól). Szóval ez a szó legszorosabb értelmében hobbi. 

Azt is fontosnak tartom mondani, hogy jó magam a Tekkent és a Mortal Kombat sorozatát preferálom legjobban, de ugyanúgy jöhet Doa, Soul Calibur, Gulty Gear és bármi, ami finom. Még találkozunk! Addig is minden jót nektek harcosok!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fightinggames.blog.hu/api/trackback/id/tr7514340733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása