2018. november 06. 11:47 - TonyBaritoon

Omen of Sorrow- új karakterek

Az Omen of Sorrow egy új cím a verekedős játékok kínálatában. A PS4 exkluzív játék (amit saját véleményem szerint X-box One-ra lett volna érdemes kiadni, hiszen a Killer Instinct az egyetlen olyan minőségi verekedős anyag, amit nem lehet kapni PS4-re is) horror és mítosz figurákat fog egymásnak ereszteni, hasonlóan a Capcom Darkstalkers című klasszikusához vagy a TerrorDrome nevű rajongói játékhoz. Az O.o.S. első ránézésre egy minőségi de kis költségvetésű játék. Érdemes adni neki egy esélyt, de nem érdemes tőle sokat várni. 

A horror játék azért került megemlítésre, mert a roster két igencsak potenciadús karakterrel bővült: az egyikőjük  Arctorious, a fej nélküli lovas, a másik pedig Thalessa. 

Ha valakit érdekelne a játék, íme a honlapja: 
https://www.aonegames.com/index.html#Omen 

Ez pedig egy kedvcsináló trailer: 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fightinggames.blog.hu/api/trackback/id/tr9314356137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása