2018. november 09. 13:31 - TonyBaritoon

SUPER COMBAT FIGHTER!- retro paródia játék

A Super Combat Fighter egy független fejlesztésű játék, mely a nagy klasszikusokat a Mortal Kombatet és a Street Fightert parodizálja ki. A játék mely gúny és tisztelgés volt egy személyben, sajnos sikertelen kickstarter kampányt tudhat maga mögött. De ne csüggedjünk! Először is letölthető egy prototípus innen

Másodszor pedig, lehet nem volt elégséges az összegyűlt pénz, de az a maréknyi támogató annyi lelki támogatást nyújtott a fejlesztőknek, hogy úgy döntöttek mindenképp megcsinálják a játékot az ő kedvükért. Persze ehhez ugyanúgy pénz kell, de ha sokan vagyunk akik érdeklődést mutatnak akkor előbb-utóbb egy nagyobb cég is láthat potenciált a projektben. Szóval akik szeretik a Mortal Szombat féle paródia játékokat, az csekkolja le, hátha később tényleg lesz valami ebből a produkcióból. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fightinggames.blog.hu/api/trackback/id/tr3114361997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása