2018. november 06. 18:39 - TonyBaritoon

Soul Calibur VI- A NieR: Automata szereplője is csatlakozik!

A Soul Calibur sorozat védjegye volt mindig is a vendégszereplők használata. A széria fegyverforgatói megküzdöttek már jedikkel, assasinokkal, de még a háború istenével Kratosszal is. A Witcher főhőse Geralt után újabb vendég jön összeakasztani a bajszát a széria harcosaival, aki nem más, mint a SquarEnix JRPG-jének, a NieR: Automata főhősnője: 2B 

Elsőre talán homlokunkat ráncoljuk, hiszen 2B még talán Yoda és Vader vendégszereplésénél is meglepőbb, viszont elnézve a gameplay trailert, jó választás volt. Ti hogy látjátok? Ki volt a kedvenc vendégszereplőtök a Soul Calibur szériában? Esetleg ti nem kedvelitek, mikor egy külső széria főhőse is tiszteleté teszi egy másik játékban?  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fightinggames.blog.hu/api/trackback/id/tr1214356929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása